WOCO! Wij Onderzoeken ’t Culinaire Orgasme

Mag ik jullie de geboorte meedelen van een nieuw kindje in mijn leven… WOCO. WOCO werd opgericht op woensdag 19/09/2012 en staat voor ‘Wij Onderzoeken ’t Culinaire Orgasme‘. Maar ik hoop dat we er zelf een veelvoud aan mogen beleven!

Het opzet is vrij simpel. Met een groepje vrienden gaan we een 4-tal keer per jaar een klasse restaurant aandoen. De groep bevat een grote variatie aan deelnemers. Naast liefhebbers van de verfijnde ‘geregtjes’ en de klassieke Franse keuken zit er tevens een liefhebber van de Italiaanse en Portugese keuken bij (mezelf), een veggie die van mosselen houdt, een liefhebber van de oosterse keuken, een Engelse vrouwelijke dandy en een heuse friturist. Het hoeven niet allemaal reeds ontdekte sterren te zijn. Evenzeer jonge aanstormende talenten of oude klassieke knarren mogen best de revue passeren.
Rode draad door het gebeuren… We zijn allen zeer gepassioneerd door wijn! Het samenspel wijn/gerecht kan een avond maken of kraken. Wij zullen dit dan ook zeer kritisch gaan benaderen, zonder evenwel in mopperende knarren te vervallen.
Want fun is life, and life is more fun with a good bottle of wine and a fine dish!

Naast de bottle-case blog zal er trouwens ook nog geschreven worden over onze exploten op http://wococollectief.tumblr.com/

Suggesties van de nieuwe culinaire goden zijn dus absoluut welkom!
Wie zorgt er trouwens voor een passend WOCO logo?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: