Bistronomie gids 2015 – No Nonsense

Vorige week mocht ik de nieuwe Bistronomie gids ontvangen. Eindelijk, want het is toch telkens weer uitkijken naar de adresjes die er in opgenomen zijn. Je kan onmogelijk zeggen dat Steve (Engels) en Johannes (Denis) aan hun proefstuk toe zijn. De 4e editie is dit alweer en hun succes vertaalt zich in een almaar uitgebreidere versie.

Het leuke, voor mij persoonlijk althans, is dat er steeds nieuwe ontdekkingen opgenomen worden in de gids die ik dan even aanstip en waar ik wel eens een bezoekje naar plan. Uiteraard kan je discussiëren waarom deze net wel en een andere dan weer niet wordt opgenomen. Als ik in mijn directe omgeving kijk dan maak ik me uiteraard ook deze bedenking.
Enkele van mijn ‘vind-ik-leuks‘ zijn onder andere:

  • 6 Zinnen – Hasselt
  • Bar(t) -a-Vin – Antwerpen
  • Cachet de Cire – Turnhout
  • De Kleinen Bistro – Westmalle
  • Dôme Sur Mer – Antwerpen
  • Invincible – Antwerpen
  • L’Épicerie du Cirque – Antwerpen
  • La Muse – Nieuwpoort
  • Potiron – Kasterlee

Verder neem ik me voor om in de komende tijd een bezoek te brengen bij Ogst (Hasselt), Oh-Restaurant (Sint-Idesbald), Diverso (Westerlo) en Lewis (Hoogstraten).

Bistronomie is een samentrekking van Bistro & gastronomie en speelt volledig in op de hedendaagse wens naar onbedwongen culinair plezier. Dat is dan ook de voedingsbodem die leidt naar de opgenomen adressen. Andere selectiecriteria heb ik niet onmiddellijk gevonden… Mochten jullie trouwens nog wat adresjes willen ontvangen, je weet me wonen ;-).

Het boek is te koop voor de democratische prijs van 14,90 € (inclusief verzendingskosten).

bistronomie2 bistronomie.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: