Wijn – De naakte waarheid

Het jaar 2014 heeft zijn intrede gedaan! Dan is het voor vele wijnliefhebbers uitkijken naar de ‘Pirellikalender van de wijnwereld’. Sex en naakt verkoopt al sinds mensenheugenis en dus kan ook het meest edele vocht niet achterblijven!
Al dik 10 jaar lanceert Ellen Ledermüller-Reiner de Jungwinzerinnen Kalender. Jonge Oostenrijkse wijnmaaksters laten zich daar van hun allermooiste kant zien.

Jungwinzerinnen1 Jungwinzerinnen2 Jungwinzerinnen2006 Jungwinzerinnen2008.jpg Jungwinzerinnen2009 Jungwinzerinnen2010 Jungwinzerinnen2011 Jungwinzerinnen2013 Jungwinzerinnen2012

Ook de wijnlabels spelen graag mee met deze marketing trend. Zo heb ik nog enkele labels gevonden uit reeds 2004 vanuit de Bordeaux/Saint Emilion.

Naakt1 Naakt2 Naakt3 Naakt4

Alles is trouwens goed om de aandacht te trekken. Zo zijn er wijnbouwers die wel heel erg ver gaan in hun principe om Biologische/biodynamische/Natuurlijke wijnen te maken. Zij laten de pluk niet enkel afhangen van de stand van de maan en de planeten maar gaan de druiven ook nog een keertje in ‘hunnen pure’ plukken!

Naakt5 Naakt6

Als Rieslingliefhebber voel ik me ook absoluut verplicht onderstaande met jullie te delen

marilyn_monroe_nude_riesling_wine_label_by_water_illustrator-d4zf4zl

Er rest me dan ook niets anders dan Vive le Vin! uit te roepen en het grote geheim van wijn dat ik toegezonden kreeg met jullie te delen!

Ps. U mag me steeds een Jungwinzerinnen kalender toezenden. Ik heb hem zelf nog nooit kunnen bemachtigen!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: