Waarom sommige wijnen net een ietsje meer kosten

Kijken jullie ook alweer met spanning uit naar wat het nieuwe millésime, 2012, voor wijn gaat baren? Overal hoor je een beetje dezelfde roep: er is een stevige terugval in de rendementen van de oogst geweest… De letterlijke vertaling van deze woorden is dus: We zullen onze 2012 moeten opslaan, en als de rendementen in 2013 opnieuw hoger liggen zullen we de prijs hiervan niet verlagen! Zo gaat het nogal vaak, en niet enkel in de wijn.

Terwijl ik de flessen ontkurk en de kwaliteit van de wijn beoordeel voor de tweede les van onze Italiaanse Wijnavonden, maak ik me een bedenking bij één van de flessen… Deze wijn mag net een ietsje meer kosten! De Nino Negri 5 Stelle is ongeëvenaard.
Al was het enkel maar hierom: Oogsten per helikopter!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: